top of page
Mountains Meet Lake

CĂUTĂM OAMENI CARE IUBESC MUNTELE. CĂUTĂM 

VOLUNTARI

Atlas of Sports: Despre ce este vorba

Suntem o mână de oameni pasionați de munte și care știu că nu există o comunitate mai puternică decât cea a iubitorilor de sporturi montane. Așa a luat naștere Atlas of Sports, materializarea unei viziuni despre o lume în care sporturile de aventură sunt cu adevărat apreciate, fiind sigure și accesibile tuturor.

Atlas of Sports își propune să ofere un instrument pentru educația montană, siguranță, prevenirea poluării, dar mai ales dezvoltarea comunității. Știm că poate suna clișeic, dar este un tool gândit de iubitori ai muntelui pentru iubitori ai muntelui. Este aplicația de care avem cu toții nevoie pentru următoarea noastră aventură – de la planificare, până la călătorie și recuperarea de după experiență.

Un super-Waze al munților care oferă utilizatorilor o hartă de încredere, actualizări în timp real și informații personalizate pe parcursul turei.

Construim împreună

drumul pentru a ajunge acolo unde nu a mai ajuns nimeni

Căutam voluntari care să se alăture eforturilor noastre de a indexa infrastructura sportivă montană din Romania, evenimentele sportive din țară, oamenii care le organizează, oamenii care le câștigă, toți cei care fac parte din ecosistem, din comunitatea asta pe care cu toții o iubim.

Înscrie-te să vedem cum putem construi un atlas al sporturilor montane din România

Te vom contacta curand!

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Mountain Bikers Riding Downhill

DESCOPERĂ

ce am reușit să facem până acum pentru comunitatea montană. Apasă pe butonul de mai jos pentru detalii:

bottom of page